منتديات نظرة عرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات نظرة عربدخول

الربح من الانترنت - العاب الكمبيوتر- العاب الهاتف - برامج الحاسوب - برامج الجوال

السلام عليكم ورحمة الله مرحبا بكم في منتديات نظرة عرب بنظرة إسلامية ..| الادارة تقدم لكم القوانين العامة للمنتدى للتفادي الطرد ولعدم قفل عضويتكم|1 يمنع وضع صور النساء في الصور الشخصية والمواضيع..الخ| 2 يمنع وضع روابط خارجية للإعلان والدعاية..الخ |3 يمنع التهجم على اي شخص ويمنع استعمال الكلام البذيء | 4 يمنع وضع صور او وصلات لمواقع إباحية | 5 يمنع التسجيل بأسماء غير لائقة او الحروف المبهمة او أرقام وسوف يتم حذف اي عضوية بهذه الصفات | شكرا لكم على حسن تفهمكم مع تحيات إدارة منتديات نظرة عرب.....

descriptionطريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Emptyطريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

more_horiz
... صينية الجلاش (لكلاج) باللحمة المفرومة ..


جربوها وادعولي طعمها اكتر من روووووووعة وحتعجبكوا اوي


المقادير

لفة جلاش فاخر ..

نصف كيلو لحم عصاج

اصبع ذبدة مذاب

2 كوب حليب دافئ

2 بيضة

ملح وفلفل اسود

الطريقة

الأول نعضج اللحمة مع بصلة مقلية بالزيت وفلفل رومي مقطع وفلفل اسود وملح


ونحضر صينية ويفضل تكون مربعة وندهنها بالذبدة بعد ذلك ناخد ورقة جلاش بنطبقها اتنين ونحطها في الصينية تبقى كأها طبقتين وندهنها بالذبدة ... ثم ورقة تانية ونطبقها اتنين ونحطها في الصينية وندهنها بالذبدة ،، نضع حوالي اربع ورقات جلاش مطبقين (اثنين) وندهنها بالذبدة

بعد ذلك نحط عصاج اللحم ونفرشة ع الجلاش ماعدا الأطراف

بعدين نحط طبقة تاني جلاش وندهنها بالذبدة وهكذا تقريبا 5 طبقات واخري شي ندهن الوش بالذبدة كمان ... ونقطعة بالسكين لمربعات او مثلثات زي ما يعجبك

ودي الصورة بعد ما خلصت رص ودهن وتقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-11f0j9v3


ودي صورة من قريب



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-zad1ll6k


بعدين نكون مجهزين في الخلاط 2 بيضة وكوبين حليب وملح وفلفل واذا بتحبي نصف مكعب ماجي

نضربهم ونحطهم فوق الجلاش...





طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-vc3rx7i8


وندخلها فرن حار لحد ما تحمر من فوق .. انا عامة مش بشغل لها الشواية من فوق بتركها بدون فتح الفرن وبتستوي وتحمر بدون شواية عشان ممكن تحليها تتحمص من فوق وماتطلعشي بنفس الطعم



الوقت.... نصف ساعة




بعد ما استوت



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-xwzt913y


بعدين نعيد تقطيعها على نفس التقطيع الأول ...

بعد التقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-rza6yaet






ملحوظة/ بعد ما تطلعيها من الفرن ماتخليهاش تتعرض لتيار هواء عشان ما تنشفش من فوق وتتكـسر الطبقة الأولى....
وحدها منتديات حنوونة5 تقدم لك ما هو جديد

descriptionطريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Emptyرد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

more_horiz
طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Ujyd0mnjmt2yigzxiygz
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد